Termeni si conditii
bransamente apa / canalizare / gaze

Termeni si conditii

INFORMATII GENERALE

Acest site web (numit in continuare „SITE”) este administrat de S.C. AFA SPECIAL LOGISTIC S.R.L.. (numita in continuare “SOCIETATEA”),

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Unele informatii prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.apacanalizare.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

PUBLICITATEA

www.apacanalizare.ro poate afisa in paginile sale reclame la serviciile din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.apacanalizare.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

S.C. AFA SPECIAL LOGISTIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra informatiilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.apacanalizare.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.apacanalizare.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.apacanalizare.ro sunt cu titlu de prezentare.