Bransamente Apa-Canalizare 2017-05-23T09:22:15+00:00

Bransamente Apa-Canalizare

Bransamentul este partea din reteaua de distributie a apei, care asigura legatura intre reteaua publica si reteaua interioara a unei incinte sau cladiri apartinand utilizatorilor. Reteaua publica este partea din sistemul de alimentare cu apa, situata pe domeniul public al localitatii, care asigura distributia apei potabile utilizatorilor independenti. Instalatia interioara de alimentare incepe de la robinetul din avalul contorului, in sensul de curgere a apei, si se afla pe proprietatea privata a clientului. Intretinerea si reparatia ei intra in atributiile dumneavoastra.

Racordul de canalizare este parte din reteaua publica de canalizare care asigura legatura dintre instalatiile interioare de canalizare ale clientului si reteaua publica de canalizare. Delimitarea dintre reteaua publica de canalizare si instalatia interioara a clientului se face prin caminul de racord. Dupa acest camin incepe instalatia interioara a imobilului.

Va asiguram bransarea la reteaua publica de distributie, precum si legaturile la instalatia interioara a locuintei dvs.

Executam bransamente de apa si racorduri canalizare individuale la cele mai avantajoase preturi si cu plata in rate. Oferim seriozitate si lucrari de calitate in conformitate cu normele legale in vigoare.