Servicii 2017-05-25T11:53:38+00:00

AFA Special Logistic pune la dispozitia dumneavoastra o gama completa de servicii

De mai bine de 5 ani oferim clientilor nostri o gama completa de servicii, de la instalatii si bransamente de apa si canalizare, pana la reparatiile instalatiilor sanitare deja existente sau montari de centrale termice.

Reparatii Instalatii Sanitare

Instalatii de Apa si Canalizare

Bransamente Apa – Canalizare

Alte Servicii

Datorita priceperii si profesionalismului oamenilor nostri, si mai ales multumita increderii dumneavoastra, am largit aria activitatilor noastre, astfel ca va putem oferi lucrari de calitate si in domeniul amenajarilor interioare (placari rigips, zugraveli, vopsele lavabile, gresie si faianta), precum si izolari exterioare de cladiri.

SUBTRAVERSARI

De asemenea, trebuie sa scoatem in prim plan si un capitol la care excelam – subtraversari. Fie ca este vorba de o instalare a unei conducte de apa, fie ca este vorba numai de o teava de canalizare, acestea se pot realiza mult mai usor fara a afecta covorul asfaltic al strazii dumneavoastra.

Datorita echipamentului de care dispunem si a priceperii echipei noastre, acest gen de lucrari se poate realiza foarte usor, forand la adancimea dorita, paralel cu suprafata solului, efectuand astfel lucrarea de bransament la reteaua de apa / canalizare fara a deteriora suprafata atunci cand se impune acest lucru.